• Voorgerechten

    • Tomatensoep

      € 5,00
    • Soep van de chef

      € 5,50

      Maandelijks roulerende seizoensgebonden soep.

    • De Groene Geit (vegetarisch)

      € 9,50

      Gefrituurde geitenkaas, gemengde salade, walnoten en een honing tijm dressing

    • Cripy Chicken salade

      € 10,00

      Crispy chicken, zoutzure komkommer, cherrytomaat en kerriemayonaise.

    • Stoete op de plank

      € 5,50

      Brood met knoflooksaus en kruidenboter.

    • De carpaccio

      € 11,00

      Rund, Parmezaanse kaas, pijnboompitten, rucola, balsamico en truffelmayonaise.

    • Gamba's in pesto

      € 8,50

      Grote gamba's in een pesto roomsaus

    • Zalmtartaar

      € 8,50

      Tartaar van gerookte zalm, rucola, cherrytomaat en citroenmayonaise.

    • Pastrami

      € 9,00

      Runderpastrami, rucola, cherrytomaat, gefrituurde ui en tomatenmayonaise.

    • Drie soorten bruschetta's

      € 8,00

      Drie verschillende bruschetta's met tomaat, parmaham en brie

    • Hoofdgerechten (Brons)

    • Varkens spies

      € 15,00

      Varkenshaas, gefrituurde uienringen, kroepoek en satésaus.

    • Varkensschnitzel

      € 15,00

      Varkensfilet, gebakken ui/champions en een keuze uit een zigeunersaus of champignonroomsaus.

    • Spareribs

      € 16,00

      Spareribs, gepofte aardappel en crème fraîche.

    • The "Black Angus" burger

      € 15,00

      Black Angus burger, sla, augurk, tomaat, rode ui, crispy bacon, old Amsterdam kaas en een burgersaus

    • Chickenburger

      € 13,00

      Kip, sla, augurk, tomaat, rode ui, crispy bacon en een burgersaus

    • Gebakken botervis

      € 15,00

      Filet van botervis, chutney van rode ui en een paprikaroom jus.

    • Pasta carbonara

      € 15,00

      Spek, rode ui, knoflook, rucola, parmezaanse kaas in een romige saus.

    • Hoofdgerechten (zilver)

    • Gegrilde varkenshaas

      € 18,00

      Varkenshaas in parmaham, seizoensgroenten en een basilicumjus.

    • Ossenhaas puntjes

      € 19,00

      Ossenhaas in een chilli roomsaus.

    • Zalm uit de oven

      € 18,00

      Zalmfilet, groene groenten, pesto en een roomsaus.

    • Gebakken gamba's

      € 18,00

      Gepelde gamba's met een groentemix.

    • Wings & Ribs

      € 19,00

      Spareribs, gemarineerde kipvleugels met een gepofte aardappel en crème fraîche

    • Hoofdgerechten (Goud)

    • De Twentse Limousin entrecote

      € 23,00

      Entrecote, seizoensgroenten, kruidenboter en een kalfsjus.

    • Gebakken tournedos

      € 24,00

      Ossenhaas, seizoensgroenten en een kalfsjus of een sambaljus.

    • Mix Brasserie deluxe

      € 24,00

      Ossenhaas, varkenshaas, spareribs en gemarineerde kipvleugels.

    • Surf & Turf

      € 25,00

      Een combinatie van ossenhaas en een grote garnaal met seizoensgroenten en een kalfsjus.

    • Mix vis

      € 25,00

      Een combinatie van zalm, botervis, gamba's en calamares met een groentemix.

    • Beef teriyaki

      € 25,00

      Ossenhaas medaillons, seizoensgroenten en een teriyaki saus.

    • Kindermenu's

    • Mickey Mouse

      € 6,00

      Frikandel

    • Minnie Mouse

      € 6,00

      Kipnuggets

    • Donald Duck

      € 6,00

      Kroket

    • Tarzan

      € 7,00

      Spareribs

    • Nagerechten

    • Dame Blanche

      € 6,00

      Vanille-ijs, chocoladesaus, slagroom en een chocoladeschots.

    • Sorbet de “Brasserie”

      € 7,00

      Sorbetijs, kletskop van sinaasappel, vers fruit, frambozensaus en slagroom.

    • Crème brûlée van kaneel

      € 8,00

      Crème brûlée van kaneel, kletskop van sinaasappel, walnotenijs en frambozensaus.

    • Panacotta

      € 7,00

      Panacotta van vanille en bosvruchten compôte.

    • Vers fruit coupe

      € 7,00

      Vers seizoensgebonden fruit, bosbessensaus en slagroom.

    • Brownie

      € 7,00

      Huisgemaakte brownie, chocolade ijs en vanillesaus.

X